Få lavet huller i ørerne på en tryg og sikker måde hos os

I vores butikker i Ballerup laver vi gerne huller i ørerne og tidsbestilling er ikke nødvendig. Vores personale er efter et obligatorisk kursus blevet autoriseret af Blomdahl Medical Beauty til at udføre huller i ørerne. Da vi mener, at det skal være børns eget ønske at få huller i ørerne, har vi hos os en minimumsalder på 6 år.

Prisen for et hul i hvert øre samt et sæt nikkelfri ørestikker fra Blomdahl er 399,00 kr. og for et hul 249,00 kr. For at nedsætte risikoen for infektion har vi et Blomdahl Piercing Aftercare rensesæt incl. i prisen.

Plejeråd

De tre nøgleord for problemfri heling er RENT, TØRT OG LUFTIGT.

Når du har fået lavet en ørepiercing med Blomdahl Medical Ear Piercing, får du altid udleveret et skriftligt plejeråd.Rengøring af ørepiercingen skal ske grundigt to gange om dagen. Anvend flydende sæbe og rent rindende vand en gang om dagen f.eks. i forbindelse med brusebad. Skyl herefter grundigt med rent rindende vand og tør efter med en kleenex eller vatpind. Kompletterende rengøring sker lettest med Blomdahl Piercing Aftercare renseservietter, som også kan anvendes, hvis der ikke er adgang til rindende vand.

Materialer

Nikkelfri øresmykker

Til standardhuller følger der naturligvis nikkelfri øresmykker med.

Titanium 

Et andet alternativ er Titanium. Titanium er et hudvenligt metal og vi anvender rent, homogent titan af medicinsk kvalitet p.g.a. dets meget hudvenlige egenskaber. Silver Titanium er belagt med det eksklusive ædelmetal Rhodium. Golden Titanium er belagt med 18 K guld. Dette rhodium/guld dækker kun den synlige del af smykket, d.v.s. den del af smyhkket, som ikke kommer i kontakt med øret. Det er kun det hudvenlige, rene, homogene titanmateriale, der kommer i kontakt med huden.

Medicinsk plastik 

Med ren, medicinsk plast kan du være sikker på, at dit barn ikke udsættes for noget nikkel overhovedet. Anbefales til børn og voksne, som vil være helt sikre på ikke at udvikle nikkelallergi i helingsperioden.

Golden og Silver Medical Plastic er produceret i samme hudvenlige, medicinske plast som vores Medical Plastic ørepiercingsmykker. Det gør dem til det naturlige valg for de børn og voksne, som ønsker guld- eller sølvøresmykker.

Golden Medical Plastic er forgyldt med 24K guld, mens Silver Medical Plastic er belagt med det eksklusive ædelmetal rhodium. Forgyldningen/rhodineringen dækker kun den synlige del af øresmykket - dvs. den del der ikke kommer i kontakt med øret. Det er kun det hudvenlige, rene medicinske plast, som kommer i kontakt med øret.