Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen


Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen er en moderne forretning, hvor du finder ure og smykker til enhver lejlighed. Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen er byens ældste ur & guldsmedeforretning. Forretningen har ligget på adressen siden 1926 og Niels Hansen Jørgensen købte forretningen i 1951, hvor han startede et urmagerværksted op. Forretningen drives stadig af den samme familie. Sønnen Jørgen Blume Jørgensen, som i dag ejer forretningen, blev uddannet som urmager i København i 1968, hvor han efter endt uddannelse startede som urmager hos sin far. Jørgen Blume Jørgensen overtog butikken i 1979 og har drevet den lige siden.

Selvom forretningen har eksisteret i mange år, er vi konstant i forandring, men vi har forstået at bevare hyggen og nostalgien, således at det gamle og det moderne trives i skøn forening.

Hos os kan du forvente at blive betjent af faglig uddannet personale. Hvad enten du skal købe ure eller smykker, ydes der altid professionel betjening. Vi har eget ur- og guldsmedeværksted, hvor vores dygtige urmagere og guldsmed udfører reparationer af høj kvalitet.

Ud over salg af vintage ure såvel som nye ure og smykker, tilbyder vi reparationer af både ure og smykker, indfatning af brillanter, gravering af smykker, omtrækning af perlekæder, vurdering af smykker og salg af brillanter i alle størrelser.

BUTIK

Centrumgaden 7, 2750 Ballerup
Telefonnummer: 44 97 10 06
Mail: info@nh-jorgensen.dk

Åbningstider:

Mandag - torsdag kl. 9:30 - 17:30

Fredag kl. 9:30 - 18:00

Lørdag kl. 9:30 - 14:00

 

Ballerup Guld, Sølv & UreJørgen Blume Jørgensen overtog butikken Ballerup Guld Sølv & Ure i 1989. Butikken er beliggende i Ballerup Centret. Ballerup Guld Sølv & Ure lægger vægt på professionel rådgivning, god service og har et stort udvalg af tidens populære brands. Derudover udfører vi alle former for reparation af smykker samt reparation af ure.

Vores dygtige medarbejdere i begge butikker uddannes løbende til altid at være faglig ajour og i stand til at give en professionel og kvalificeret rådgivning. 

BUTIK
Ballerup Centret 39, 2750 Ballerup
Telefonnummer: 44 65 40 12
Mail: info@nh-jorgensen.dk

Åbningstider:

Mandag - fredag kl. 10:00 - 19:00

Lørdag 10:00 - 17:00