Vi kan stå for reparationen af dit ur

Tid kan være noget der flyver af sted, eller snegler sig forbi, men med et ur har man muligheden for at gøre tiden til noget lidt mere håndgribeligt. Her taler man om tid i forhold til hvad klokken er. I og med vores daglige rutiner og rytmer som mennesker ofte er forbundet med bestemte tidspunkter på dagen, er et ur essentielt for at kunne få en tidsfornemmelse. Uanset om vi lader vores hverdag blive styret af tiden eller ej, så er den for mange en god forsikring og hjælper med at holde en vis struktur.   

Reperation af Ure

Mange benytter sig af mobil eller andet elektronik til at være oplyst om klokken, men det traditionelle armbåndsur eller vægur har stadig en stor funktionalitet og en vis charme. Nogle bruger måske blot armbåndsuret som en accessory, af ren vane eller af nostalgiske årsager, men det ændrer ikke på dets funktionalitet. Af nostalgiske årsager er det dog vigtigt at holde uret ved lige således det bevarer den gode stand, for så kan dit ur holde evigt.

Det er ikke muligt at få tiden til at gå i stå. Tiden bliver ved med gå i sekunder, minutter, timer, dage, måneder og år, men det gør et ur til gengæld ikke. Det hænder at et ur går i stykker, og stopper med at gå, derfor tilbyder vi reparation på vores ur værksted, så det igen kan komme til at virke, og du fortsat kan holde styr på tiden.  

Eget Urværksted

Vi har siden 1951, hvor urmager Niels Jørgensen købte butikken, haft eget ur værksted i forbindelse med byens ældste ur- og guldsmedeforretning. I 1979 overtog sønnen Jørgen Blume Jørgensen, efter han selv er blevet uddannet som urmager i København og arbejdet i sine forældres forretning. Nok er butikken den ældste og bliver stadig drevet med samme sjæl og personlighed som da den startede, men holder sig med på moden og er opdateret på de nyeste ure og smykker, heriblandt også at blande det gamle med det nye, og kan med en ur reparation få dit gamle ur til at fungere som nyt.   

Ur reparation af samtlige urtyper

Et urværk på et armbåndsur er nok småt men indeholder mange dele, som skal køre en helt fast rytme i spænd med hinanden. Er dit ur gået i stykker og har brug for en kærlig hånd, tænker du måske at du snildt kan ordne det indtil du får åbnet op for det hele. Det er intet mindre end en urskov at orientere sig i, og du har både brug for den rigtige viden, det rigtige værktøj og de rigtige reservedele for at få uret på toppen igen. Det kan lade sig gøre, men du kan også overlade reparation af gamle ure til os.   

Vores urmager kan udføre alle former for service og reparation på både nye og ældre armbåndsure, gamle lommeure, bornholmerure, engelske standure, antikke ure o.s.v. Der er ikke grænser for hvad vi har repareret gennem årene og vi er altid klar på en ny udfordring. 

Vores service

Vi henter og bringer gerne mod et mindre gebyr inden for rimelig afstand. Det vil altså sige at reparationen af et af de større ure ikke skal blive et problem for dig, i forhold til hvordan sådan en sag skal transporteres. Vores førsteprioritet er at yde den bedst mulige service, derfor lægger vi stor vægt på at tilbyde professionel rådgivning og vejledning, og derudover at bruge markedets bedste udstyr til at reparere dine ure. Når man har med specialure at gøre er det helt essentielt at man bruger det rigtige værktøj, og det gør vi. Vores dygtige urmagere og guldsmede udfører reparationer i højeste kvalitet. Derudover er vores medarbejdere er yderst kvalificerede, og modtager løbende uddannelse, så de er i stand til at give professionel og kvalificeret rådgivning. 

Kontakt eller kom og find os

Kontakt os for at få lavet en nærmere aftale og finde ud af hvad vi kan gøre for dig. Der gives altid tilbud på reparationer inden selve reparation, så du derfor også kan finde ud af om prisen er det værd eller du overvejer at investere i et vintage ur. Du kan kontakte os på tlf. 44 97 10 06 eller skrive til vores kundeservice på ballerupguld.dk. Derudover er du naturligvis også velkommen i vores butik, som er beliggende i Centrumgaden 7, 2750 Ballerup, København.

Vi laver batteriskift i både i Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen og Ballerup Guld, Sølv & Ure inden for ca. 30. minutter samt evt. trykprøvning hvis det er nødvendigt, det kan dog tage op til en halv time længere tid.

Autoriseret Polar værksted i københavn

Ure & Guldhuset N.H. Jørgensen og Ballerup Guld, Sølv & Ure er begge autorisation som Polar værksted, hvilket betyder at vi kan foretage de nødvendige reparationer som kan opstå.

Vi har det nødvendige udstyr, så vi kan kontrollere radio signaler mellem ur og pulsmåler.

Er du ur entusiast og meget glad for gamle ure, så kan du her se vores vintageure