Ballerup Guld gør sig i alt inden for ure. Det gælder også batteriskift. Har du derfor et ur, der trænger til et nyt batteri, kan vi udskifte det med professionelt udstyr og kyndig vejledning. Vi tilbyder batteriskift af alle urtyper, da vi ved, at tiden kan flyve afsted, men at dit ur en dag ikke længere kan følge med tempoet.

Vi har hurtige udskiftninger af dit batteri, og i mellemtiden kan du derfor slappe af og ikke tænke på klokken, aftaler og hverdagens travlhed.

 
Drik en kop kaffe eller vent i butikken
Vores batteriskift tager ikke mere end en halv time. Derfor skal du ikke vente unødig lang tid på at få dit ur tilbage fra reparation. I mellemtiden kan du vente i butikken, drikke en kop kaffe eller spise en is. Her er du fri for at kigge på dit ur og mindes om hverdagens stress, og skulle du komme et kvarter for sent, så er du lovligt undskyldt, da du ikke ved, hvad klokken er.
 
Batteriskift af alle ure
Et ur er mange ting. For nogle er det en accessory, for andre er det et arvestykke. Nogle sætter pris på urets tradition og funktionalitet, mens andre finder et ur passende til dagens påklædning. Fælles for alle ure er dog, at batteriet ikke holder evigt. Vi tilbyder et batteriskift af alle urtyper, uanset mærke, type eller pris. Alle ure bliver behandlet med kærlig hånd i form af et batteriskift med kvalitet. Her ser du en liste over urtyper, vi reparerer:
  • Nye armbåndsure
  • Gamle armbåndsure
  • Gamle lommeure
  • Bornholmerure
  • Engelske standure
  • Antikke ure

Har du et særligt ur, som ikke kan kategoriseres som et af ovenstående, hører vi stadig gerne fra dig. Vi kan yde en personlig service for dig, og vi finder altid en løsning på dit problem. 
 
Men hvad så med det store ur på væggen?
Armbåndsuret er en klassiker og kan let transporteres ned til os. Men hvad så med det store ur på væggen derhjemme? Hos Ballerup Guld tilbyder vi at fragte dit ur frem og tilbage mod et rimeligt gebyr. Vi sørger for, at dit ur er i gode hænder, og vi tager os gladeligt af dit bornholmerur eller engelske standur. 

Med bevidsthed om at vi har med arvestykker og ting med affektionsværdi at gøre, behandler vi dit ur skånsomt og udfører et professionel og langtidsholdbart batteriskift.
 
Mere end bare et batteriskift
Er et batteriskift på et ur ikke bare at lave udskiftningen, og så er det videre i teksten? Både ja og nej. Rent praktisk er det, men vi vil gerne gå lidt ekstra for dig. Derfor tilbyder vi også professionel vejledning og rådgivning i udskiftningsprocessen. Måske anbefaler vi, at der skal et særligt batteri i uret eller har en idé til, hvordan uret forbedres funktionelt. Beslutningen er selvfølgelig din.
 
Vi anvender markedets bedste udstyr
Uanset værdien af dit ur anvender vi kun markedets bedste udstyr til at udføre dit batteriskift. Vi ved, at et ur kan være detaljeret, og derfor anvender vi udstyr i kvalitet for at give dig den bedste reparation. Særligt med specialure er det essentielt at bruge det rigtige værktøj, og det er vi bevidste om. Derfor kan du være helt tryg ved at aflevere dit ur hos os for en kort periode.
 
Uddannede og lærevillige urmagere
Vi bestræber os hele tiden på at blive bedre hos Ballerup Guld. Derfor har vi også kun ansatte, som er lærevillige og løbende under uddannelse. Det giver professionelle folk, der er parate til at give dig det batteriskift, som du fortjener. Dit ur kan være dit vigtigste arvestykke eller noget, du har købt efter mange års opsparing. Derfor skal det behandles med professionalisme og viden. Det sørger vi for, at vores ansatte kan.
 
Kom ned i butikken eller ring allerede i dag
Har du brug for et batteriskift til dit ur, er du velkommen til at komme ned i en af vores butikker i Ballerup. Her vil vi sørge for en professionel udskiftning med kvalitet over hele linjen. Har du et større ure og ønsker transport, er du velkommen til at ringe til os allerede i dag. Så finder vi en måde at få dit ur transporteret og repareret på.

Har du tvivlsspørgsmål, du ønsker besvaret, er du ligeledes meget velkommen til at give os et kald. Vi kan kontaktes på telefon 44 97 10 06. Vil du hellere sende en mail, kan vi træffes på kundeservice@ballerupguld.dk. Vi ser frem til at reparere dit ur.